Tukilakko

Lista viinibloggaajia ilmeisesti Viini-TV:n poikien johdolla on perustanut Rajansa rajoituksille-liikkeen, joka - mikäli ymmärsin kampanjan tavoitteet oikein - kritisoi Suomen alkoholimonopolia ja vaatii löyhempää alkoholilainsäädäntöä. Kampanjan tiimoilta pojat ovat masinoineet Monopoliton perjantai-tapahtuman, jossa ihmisiä kehotetaan välttämään Alkossa asiointia ja Alkon tuotteiden nauttimista tämän viikon perjantaina, eli 7.10.

Mademoiselle de Blancs antaa varauksettoman tukensa Rajansa rajoituksilla-liikkeelle ja toivoo Suomen alkoholipolitiikan tarkistusta. Ilmoitan siis boikotoivani perjantaina Alkoa ja juovani Sydneystä Dan Murphy's-liikkeestä ostettua Mount Pleasantin Museum Elizabeth Semillonia.
Kuva lainattu

Muuten juuri Dan Murphy'sin kaltaisia liikkeitä toivoisin myös Suomeen mikäli monopoliin ikinä saadaan muutoksia. Liike on Ikeaan verrattavissa oleva alkoholipuoti jossa saa alennusta viineistä ostaessaan kuusi pulloa kerrallaan. No worries mate!

Mainittakoon poliittisesti korrektina loppukaneettina kuitenkin, että on Alkokin välillä ihan kiva. Siellä saa hyvää palvelua ja valikoimakin on parantunut viime vuosina, erityisesti jos hyödyntää tilausvalikoimaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti