Viiniblogien top 10. Busted!

Cision listasi Suomen viiniblogien top 10-listan ja Blanc de Blancs pääsi listan sijalle 10. Tämän ansiosta jäin kiinni työpaikalla ja monien kavereiden keskuudessa blogin pitämisestä, vaikka olen tähän asti pitänyt matalaa profiilia blogiminästäni.

Olen kovin ylpeä listalle pääsystä ja kiitän kollegoitani tänään saamastani kannustavasta palautteesta. Mukava tietää että en ole ollut blogini kanssa ihan hakoteillä (tosin olisin varmasti jatkanut samalla yleistä höpötystä viinistä-linjalla, vaikka kollegani olisivat haukkuneet tuotokseni pystyyn).

Samalla onnittelen muita listalle päässeitä blogeja, ja erityisesti viinimaailman Duudsoneita, eli Viini-TV:tä, joka on ansaitusti listan ykkössijalla.

Pian lähden viikonlopun viettoon maistelemaan jälleen uusia viinejä. Tämän illan testauslistalla on joko Xanadu Chardonnay Margaret Riveristä (ostettu Systembolagetista) tai Huia Chardonnay Marlborough'sta (ostettu Silja Linen Bon Vivantista, vaikka kävimme myös ko. tilalla maaliskuun viinikierroksella) ja viinin seurana ajattelin maistella sekalaisia mereneläviä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti