Herkkuja mereltä ja maalta

Countdownin mukaan jouluun on jäljellä enää yksitoista päivää ja valkea joulukalenteri tarjoaa tänään neljännen valkean vinkin jouluun valmistautumiseen. Tänään siirrymme pois Ranskasta, mutta jatkamme hyvin ranskalaiseen henkeen ostereilla ja samppanjalla.


Lienee jo itsestäänselvää että samppanja on minulle yli kaiken muun, mutta kun samppanjan kanssa on vielä tarjolla ostereita olen autuas ja onnellinen. Opin syömään ostereita vasta parisen vuotta sitten, mutta olen korvannut menetettyä aikaa ahmimalla noita nilviäisiä aina kun mahdollista.

Kuvassa oleva osterivati on ikuistettu syksyn Elle Style Awards -tapahtumassa, jossa Äyriäistukku tarjosi vieraille ostereita all you can eat -mentaliteetilla. Ostereiden kanssa tarjoiltiin (luonnollisesti) samppanjaa, mutta siitä myöhemmin, sillä kyseinen merkki kuuluu omiin suosikkeihini ja pääsee kalenteriin valkeaksi vinkiksi vielä ennen joulua.

Samppanjan lisäksi myös eilisessä luukussa paljastettu Chablis on klassinen kumppani ostereille, tuotakin komboa kannattaa kokeilla kun mahdollisuus tulee vastaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti