Hyvä ruoka, parempi mieli

Olen viime aikoina pohtinut ruokaa ja suhdettani ruokaan melkoisesti. Tämä lienee eräänlainen siirtymäriitti aloitettuani aktiivisen treenaamisen ja siihen liittyvän tiukan ruokaohjelman personal trainerin johdolla. Kirjoitin tästä enemmänkin pohdiskelua Viini-lehden blogiin postauksessani PT + hedonisti = hyvä elämä?, sieltä löytyy lisää mietteitä aiheesta.

Siikatartar ja samppanjaa, hummeriravioli ja samppanjaa, ostereita ja samppanjaa, evääni hyvään elämään.
Hyvästä ruoasta ja juomasta on hurjan vaikea pidättäytyä, joten luulen että joudun etsimään oman ruokafilosofiani ja personal trainerini näkemysten väliltä sopivan kompromissin joka sallii hedonistisen herkuttelun sopivissa määrin. To be continued...

2 kommenttia:

  1. Samaa pohditaan myös meidän suunnalla. Keittiössä työskentely yhdistettynä viinin ja hyvän ruuan nauttimiseen harrastuksena vaatii kyllä nykyään jo sitä, että saa katsoa mitä syö ja pitää myös treenata aika paljon. Onneksi treenaminen on kivaa ja tuloksiakin tulee joskus. Tsemppiä samaan elämänmuutokseen, joka on mielestäni ainakin itselle tarpeen ja tekee hyvää pitkällä tähtäimellä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppauksesta! Olen saanut aika paljon samansisältöisiä viestejä muilta viiniharrastajilta ja -bloggajilta, joten aihe mietityttää selvästikin monia. Kuten sanoit, onneksi treenaaminen on kivaa ja pitäähän sille viinille ja hyvälle ruoalle olla vähän terveellistä tasapainoakin.
    Tsemppiä myös sulle :)

    VastaaPoista