Juhlatunnelmissa uuteen vuoteen

Vuoden vaihtumisesta on ehtinyt kulua jo pari viikkoa, ja jo tässä ajassa olen ehtinyt todeta alkaneen vuoden lupaavan kerrassaan hyvää. Toisaalta, mitä muutakaan voisi odottaa vuodelta joka vaihtui yhtä juhlavissa merkeissä kuin tämä?

Illan upea kattaus. Kuva M & M

Uudenvuoden menu -postauksessa mainitsinkin juhlavista ja glamorööseistä suunnitelmistamme, mutta toteutus oli jos mahdollista vielä suunnitelmiakin upeampi. Juhlaväki oli pukeutunut parhaimpiin juhlatamineisiinsa ja pöytä oli katettu kullan sävyin ja paljetein. Ennen herkullista raclette-illallista allekirjoittanut ja avomies järjestivät lyhyellä johdannolla pienen samppanjatastingin, jossa testattiin Beaumont des Crayères Grand Réserve NV (tuttu jo Blanc de Blancs toivottaa hyvää joulua! -postauksesta), Bruno Paillard Brut Première Cuvée ja Victoire Brut Millésime 2005. Ensin mainittu on hieman mitäänsanomaton ja miedon pommacinen, kun taas Paillard ja Victoire olivat hieman luonteikkaampia ja moniulotteisempia. Victoiren viimeiset pisarat nautittiin racletten kanssa, ja yllättävn hyvin tuo paahteinen samppanja sopikin juuston seuraksi.

Samppanjan maistelua. Kuva M & M

Juhlavan uudenvuoden juhlinnan jälkeen onkin ollut jo aika kääntää katse vuoteen 2013 ja kaikkeen uuteen ja kiinnostavaan mitä se tuo tullessaan. Australian-matkan lisäksi tiedossa on paljon muutakin jännittävää, mutta niistä lisää myöhemmin. Entä mitä kiehtovaa mahtaa tarkoittaa kun sekä minä että avomies saimme uudenvuoden tinasta lohikäärmeen joka ainakin meillä käytössä olleen tulkinnan mukaan tarkoittaa suurta muutosta?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti