Polttavaa matkakuumetta

Kenellekään ei liene yllätys, että allekirjoittanut potee kroonista matkakuumetta. Tuntuu, että mitä enemmän matskustan sitä pahemmaksi kuumeenikin äityy, mutta nyt minulla on onnekseni jotain ihanaa odotettavaa! Viime päivinä  suurin osa ajastani on kulunut Australian-matkan fiilistelyyn, googlailuun ja varailuun. Viimeiset hotellibukkaukset ja pyörävaraukset on tehty, lentopäivät vahvistettu ja enää on jäljellä odottelu.

Kirjoitin Viini-lehden blogiin tekstin siitä, miksi viinitilapyöräily on mielestäni maailman paras harrastus ja miksi se on niin julmetun kivaa. Lasken jo päiviä siihen, kun pääsen taas kiitämään viiniköynnösten reunustamia teitä auringonpaisteessa kohti uusia ja yhä kiinnostavampia viinielämyksiä!

Brokenwoodin viljelykset Hunter Vallyssä ja pyörä.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin hyvältä! Toivottavasti kaikki menee nappiin ja pääsette nauttimaan Australian ihanista viinialueista.

    Me täällä kovasti selvittelemme mahdollisuutta lähteä tutkimaan Espanjan, Ranskan ja Italian viinialueita pyörällä myös ensi kesänä. Alustava matkasuunnitelma olisi lento Barcelonaan, josta pitäisi 3 viikossa pyöräillä Ranskan kautta Milanoon.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Eiköhän kaikki mene ihan mukavasti, ja minäkin ajattelin nyt ainakin hetkeksi lopettaa tämän hehkutuksen ja päivien laskemisen.

    Kuulostaa tosi kiinnostavalta mutta rankalta tuo teidän kesän suunnitelma. Taitaa olla muutama mäki matkalla :)

    VastaaPoista