Blanc de Blancs testaa: Boulevard Social

Kuten yleensä, olen Boulevard Socialinkin testaamisen kanssa auttamattomasti myöhässä. Paikka on ollut pystyssä jo kuukausikaupalla ja kaikki oman arvonsa tuntevat foodiet ovat käyneet siellä syömässä jo lukuisia kertoja. No, nyt minäkin testasin Boulevard Socialin, tosin vain lounaalla.

Kävin hiljattain yhteistyökumppanin ja kollegan kanssa perjantai-lounaalla Boulevard Socialissa, ja löysin yllätyksekseni enemmän moitittavaa kuin kehuttavaa. Ensivaikutelma tosin oli miellyttävä: paikan sisustus on minun makuuni juuri sopiva, tarpeeksi koreileva mutta silti riittävän yksinkertainen. Alkuun juomaksi tarjottiin joko Bonnairen Blanc de Blancs tai kreikkalainen rosékuohuviini, joten arvannette kumpaan seurueeni päätyi. Bonnaire oli riemastuttava aloitus lounaalle, ja toimi itseasiassa varsin leppoisasti läpi koko aterian.Ensimmäinen ongelma tuli vastaan, kun pöytäseurueeni yritti tilata maistelumenua, josta allekirjoittanut pyysi lihattoman version. Muista paikoista poiketen menua ei ollut mahdollista saada ilman punaista lihaa, joten tilasin ateriani lounaslistalta ja katselin kateellisena kun seuralaisilleni kannettiin tarjolle annosta toisensa perään. Mainittakoon, että missään ravintolassa en ole koskaan aiemmin törmännyt siihen, ettei maistelumenua voisi varioida ruokavalioiden tai allergioiden mukaan, joten tästä Boulevard Socialille se koko tämän lounaselämyksen pisin miinus.

Päädyin tilaamaan alkuruokaksi katkarapuja ja avocadoa, joka oli rehellisesti sanottuna kovin tylsä annos. Kulhoon oli kasattu tomaattikuutioita, katkarapuja ja avocadomoussea. Osaisin tehdä itsekin. Ja tekisin varmaan parempaa. Pääruoaksi valikoitunut viiriäinen pelasti kuitenkin paljon, sillä se oli todella maukasta ja mukavan mehukasta, ja lisäksi annos oli varsin kookas. Jälkiruoaksi sain neuvoteltua itselleni lounaslistan ulkopuolelta maistelumenuun kuuluneen maitojäätelö- ja suolakinuskiannoksen, joka oli myöskin ihan mukavan maittava. Bonuksena tarjoiltu lavantelipehmis pehmitti jossain määrin minunkin ärtymystäni.

Summa summarum, miellyttävä miljöö mutta muuten paikassa löytyy parantamisen varaa. Tämän kokemuksen perusteella en luultavasti menisi Boulevard Socialiin oman rahan illalliselle, vaan valitsisin samaan ravintolaperheeseen kuuluvista kuppiloista Farangin, joka räjäyttää tajunnan joka kerta.

4 kommenttia:

 1. Testaamatta on minultakin vielä, mutta samaa mieltä Farangista. Toisaalta rakastan aasialaista ruokaa yli kaiken.

  VastaaPoista
 2. Juu, mutta Farang on siinäkin poikkeuksellisen hyvä! Tykkään Farangista enemmän kuin esim. Gaijinista, joka myös tarjoaa parempaa aasialaista.

  VastaaPoista
 3. heh täältähän vihdoin löytyi vastaus mun mietteisiin :D ollaan ystävien kanssa menossa syömään tonne perjantaina ja yritinkin netistä ettiä tietoa että onko mahdollista saada toi tastingmenu jos on kasvissyöjä :) ei siis ilmeisesti, höh... no, pitää varautua tilaamaan listalta.

  ja ei siis tota avisrapujuttua, se oli korvantakana mutta taidan unohtaa :p

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva kuulla miten kasvisruokailu onnistui illallisella. Uskoisin että se olisi helpompi toteuttaa kuin lounasaikaan.

  VastaaPoista