Teetä ja sympatiaa

Olin ajatellut tänään ystävänpäivän kunniaksi postata kuohuviinivinkin ja jotain söpöä ja vaaleanpunaista. Totesin kuitenkin, että lähes kaikki sosiaalisessa mediassa jollain tavalla aktiiviset viinikirjoittajat - brändeistä ja maahantuojista puhumattakaan - ovat postailleet juttuja ja hempeitä kuvia rosésamppanjoista ja -kuohuviineistä, ja koska en ole konformisti, haluan lähetsyä ystävänpäivää persoonallisemmalla ja läheisemmällä tavalla.

Muualla maailmassa ystävänpäivä on romanttinen päivä rakastuneille, kun taas Suomessa päivä on brändätty ystävyyden ympärille. Haluan siis nostaa päivän teemaksi ystäväni ja sen, kuinka tärkeitä he ovat. Tänään juhlin siis ystävänpäivää toimistolla rakkaalta ystävältäni saamani teen ja suklaan voimin.


Hyvä ystävä on sellainen, joka tietää juuri mitä työn raskaan raataja tarvitsee ja tuo lounastreffeille Théhuoneesta ostamaansa Sencha Lime Green-teetä ja kuivatulla banaanilla maustettua tummaa suklaata. Iso skål siis virkistävän vihreän teen voimin ystävilleni, olette tärkeitä!

2 kommenttia:

 1. Fantastinen kirjoitus!

  Tässä kyllä esitellään jotakin todella olennaista elämästä.

  Hyvää ystävänpäivää!
  Voi hyvin.

  Jokkeri

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jokkeri! Oikeastihan joka päivän pitäisi olla ystävänpäivä, mutta onneksi edes kerran vuodessa muistaa kertoa ystävilleen kuinka tärkeitä he ovat.

  VastaaPoista