Ihana Sydney!

Istun parhaillaan lautalla Manleyyn matkalla rannalle ja testaan ensimmäistä kertaa puhelimella bloggaamista, saa nähdä mitä tästäkin tulee. Sydneyssä on tänään 28 astetta lämmintä eikä taivaalla näy pilveäkään, joten päivä vaikuttaa täydelliseltä rannalla lokoiluun. Täällä on kuulemma vuodenaikaan nähden ollut ennätyslämmintä ennätyspitkään, mikä sopii mainiosti meille pohjoisen paleleville turisteille.

Olen tämän visiitin jälkeen yhä enemmän Sydneyn lumoissa, sillä olemme taas löytäneet paljon uutta ja aiemmin kokematta jäänyttä. Aamun aurinkotervehdykset altaalla voi oikeasti tehdä auringolle, joka paistaa jatkuvasti - myös niinä päivinä kun on "sateen mahdollisuus".

Ehdoton ykköselämys tähän mennessä on Sydney Fish Market. Hyllyittäin kummallisia mereneläviä, joita saa myös maistella paikan päällä. Sunnuntain lounas koostui Tyynen valtameren ostereista, jättikatkaravuista, mustekalasta ja miekkakalasta. Pikaruokalan talon viiniksikin paljastui Tyrrell's Chardonnay Hunter Valleysta, joten ei tässä kehtaa nirsompikaan valittaa.2 kommenttia:

  1. Ihanaa matkan jatkoa. Täällä seuraan matkaa kateudesta vihreänä :)

    VastaaPoista
  2. Nopeasti se aika kului ja laukut on jo ehditty purkaa. Nyt olisi enää jäljellä kuvien ja muistojen kokoaminen jotakuinkin loogisiksi blogiteksteiksi...

    VastaaPoista