Seuraava pysäkki Etelä-Korea

Olen vasta edellisestä matkasta toipumassa kun seuraava on jo alkamassa. Tänään lähden nimittäin kuukaudeksi opintomatkalle Etelä-Koreaan (ellei niemimaan tilanteessa nyt satu mitään radikaalia...) katsomaan miten asioita tehdään mobiiliteknologian ja Samsungin luvatussa maassa. Allekirjoittaneella on siis todella poikkeuksellinen kevät luvassa - vähän töitä, paljon matkustelua ja uuden oppimista.

Kirjoitinkin jo aiemmin Korean viiniskenestä postauksessani Wine Korea, joten viinimatkaa tästä ei ole tulossa. Kulinaarinen löytöretki on kuitenkin luvassa, sillä kimchiä lukuunottamatta korealainen keittiö on jäänyt minulle valitettavan vieraaksi. Palatessani olen varmasti viisaampi tällä saralla ja palaan innolla eurooppalaisen ruoan ja viinin pariin. Australiastakin palattuani samppanja maistui poikkeuksellisen hyvältä eksoottisia hedelmiä pursuvien aussiskumppien jälkeen.

Kuva lainattu.

Huhtikuussa Etelä-Koreassa on mahdollisuus nähdä upeita kirsikankukintoja, joten pitäkää peukkuja että ohjelmamme vie meidän oikeaan paikkaan oikeaan aikaan!

Yritän päivitellä makuelämyksiin liittyviä kokemuksia tänne, mutta itseni tuntien täällä saattaa huhtkikuun aikana olla hieman tavallista hiljaisempaa. Opintoryhmälläni on blogi jonne aiomme kirjoitella kuulumisia matkan varrelta, kannattaa käydä tutustumassa Chungbuk style -blogiimme, joka on tosin tässä vaiheessa vielä sisällöltään kovin vaatimaton.

Annyonghi kyesayo!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti