Ravintolakaupunki Sydney

Viini-lehden blogista löytyisi taas lisää kertomusta Australiasta, tällä kertaa Sydneyn ravintolaskenestä. Muutamaan eri kuppilaan on tullut kolmella Sydneyyn suuntautuneella reissulla tutustuttua, ja jokaisella matkalla on löytynyt uusia suosikkeja mutta tietyt vanhat suosikit ovat pitäneet pintansa.

Muiden suurkaupunkien tapaan Sydneystä löytyy laaja valikoima ravintoloita, mutta moniin muihin ravintolakaupunkeihin verrattuna Australian suurimmassa kaupungissa on muun muassa se etu, että monet ravintolat sallivat oman viinin mukaan tuomisen. Ja vaikka tuntuu että toistan tätä kuin papukaija, niin haluan silti vielä mainita, että Sydneyn ravintoloiden tarjooma kalan ja merenelävien osalta on omaa luokkaansa, ja lisäksi seafood on aina ihanan tuoretta.

Yum cha Marigold-ravintolassa Chinatownissa.

Korjaus 14.4.: Tekstiin oli livahtanut moka jonka mukaan Sydney on Australian pääkaupunki. Näinhän asia ei ole, vaikka kyseessä on mantereen suurin kaupunki. Pääkaupunkihan on luonnollisesti Canberra.

2 kommenttia:

  1. Vaikka Sydney on Australian suurin kaupunki, ei kai se sentään vielä pääkaupungiksi ole muuttunut? :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä korjaus, kiitos! Canberra on tosiaan edelleen Australian hallinnollinen pääkaupunki vaikka Sydney on maan henkinen pääkaupunki.

    VastaaPoista