Etelä-Australian viinin ABC

Kävin läpi kuva-arkistojani ja löysin taannoiselta Australian-matkalta lukuisia kivoja kuvia viinitiloilta ja viinialueilta. Ajattelin heitää muutaman kuvakollaasin tähän katseltavaksi ilman sen kummempia sepustuksia. Ja se ABC on tottakai Adelaide Hills, Barossa Valley ja Coonawarra. Cheers and no worries!

Adelaide Hills -kollaasissa ylhäällä vasemmalla Hahndorf Hillin viinikoira, ylhäällä oikealla Rockbaren cellar door, alhaalla vasemmalla Hahndorfin maisemaa ja alhaalla oikealla kyltti Hahndorf Hilliin.

Barossa-kollaasissa ylhäällä vasemmalla vasta poimitut Grenache-rypäleet saapuvat Richmond Groven tilalle, ylhäällä oikealla auringinlasku Hentley Farmilla, alhaalla vasemmalla rauhallinen aamiainen Novotel Barossa Valley Resort -hotellissa ja alhaalla oikealla kyltti Tanundaan saapuville.
Coonawarra-kollaasissa ylhäällä vasemmalla Coonawarran kuuluisin nähtävyys, vanha juna-asema, ylhäällä oikealla Cabernet Sauvignon -rypäleitä ja terra rossa -maaperää, alhaalla vasemmalla Pipers of Penola -ravintola, alhaalla keskellä Cab Sav -köynnöksiä ja myrskypilviä ja alhaalla oikealla Sparkling Shiraz, jotain erittäin tyypillistä eteläaustralialaista.0 kommenttia:

Lähetä kommentti