Makeaa Euroviisutunnelmaa

Lauantaina meillä Maison de Blancsissa järjestetään taas jo perinteeksi muodostunut Euroviisukisakatsomo. Pääosassa on luonnollisesti huono musiikki ja erinäinen kitsch, mutta kisakatsomoon kuuluu tänä vuonna myös ainakin Euroviisu-juomapeli jossa kukin pelaaja saa ottaa huikan juomastaan aina kun jokin perinteinen Euroviisuklisee toteutuu, tiedättehän: tuulikone, puvunvaihto, modulaatio ja niin edespäin.

Chambord & Champagne sopisi tunnelmaan. Kuva lainattu.

Teemaan sopivaaksi juomatarjoiluksi olin ajatellut söpöjä kuohuviinicocktaileja ja hassun värisiä, päivänvarjoilla tai glittertikulla varustettuja drinkkejä. Tai ehkäpä vain hankin tarjolle erilaisia drinkkikoristeita neontikuista lähtien, jotta jokainen saa valita itselleen mieleisensä drinkkirekvisiitan.

Makeiden juomien seuraksi olen suunnitellut hakevani Kakkugalleriasta jonkin soveltuvan suloisen kakun. Muutenkin kaavailen pääseväni helpolla, sillä Euroviisufinaalipäivänä sattuu olemaan Ravintolapäivä, ja olen tilannut jo etukäteen mahtavan, Oulunkylässä sijaitsevan pop up-leipomo Café Sisäpihan nuorelta pitäjältä herkkuleivoksia illan tarjoiluksi.

Miten olisi hedelmäinen Fresita-booli? Kuva lainattu.

Ja sitten tarvitseekin enää miettiä riittävän kitsch-henkinen teema-asu lauantaiksi. Niin, ja skål-toivotuksen sijaan lauantaina (toivottavasti) kilistellään ding dong!


2 kommenttia: