Hip hip hurraa!

Tänään on kolminkertaisen hurraa-huudon aika, sillä Blanc de Blancs viettää tänä lumisena maanantaina 3-vuotisjuhlapäiväänsä. Maanantait tuppaavat perinteisesti tuntumaan hieman ankeilta, joten maljannosto alkuviikkoon on vähintäänkin paikallaan.

Kun kyseessä on nimenomaan Blanc de Blancsin vuosipäivä, pitää juhlan kunniaksi nauttia luonnollisesti valkoisten valkoista, esimerkiksi Pierre Petersin Blanc de Blancs Extra Brutia tai Ruinartin Blanc de Blancs Brutia. Ja kun vauhtiin pääsee, niin miksei hyvinkin voisi ottaa maljan jokaiselle Blanc de Blancsin vuodelle?

Blanc de Blancs 3 vuotta -malja Joseph Perrier Champagne - Blanc de Blancs


Siispä hip hip hurraa, skål ja kiitos teille lukijani kuluneesta kolmesta vuodesta. Olkoon seuraavat kolme vuotta vähintään yhtä huikeita kuin menneet kolme!


4 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogisi äskettäin Viini-lehden sivuilla surffatessani. Ihana aarreaitta teksteineen ja kuvineen tämä blogisi! :) Itse olen aloittelijana viiniasiantuntijuuden poluilla, mutta matka on alkanut, se on tärkeintä. Mindfullnessia parhaimmillaan, kun voi pysähtyä hyvän viinin äärelle miettimään, miltä se näyttää ja maistuu. Ruuanlaitto on myös intohimoni. Blogisi tuo varmasti paljon vinkkejä ja ideoita elämääni :)

  Itse olen kirjoittajakastissa runoilijatyyppiä, tervetuloa käymään runoblogissani nimeltä Pirtelöä ja pohjasakkaa-ajatuksia elämästä (http://ajatustenarkku.blogspot.com).

  Aurinkoterveisin
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heli ja kiitos ihanasta kommentistasi! Mahtava kuulla että olen onnistunut inspiroimaan muitakin.

   Aloitin blogini kolmisen vuotta sitten juuri sillä ajatuksella, että tämä on hyvä tapa oppia enemmän ja pitää hieman päiväkirjaa siitä mitä matkan varrella tulee koettua. Miten sitä muuten oppii kuin testailemalla, kokeilemalla ja pysähtymällä uusien asioiden ääreen?

   Tsemppiä runoblogiisi, toivottavasti kirjoittelet sinnekin viini- ja ruokainspiroituneita juttuja opintielläsi!

   Poista