Alkoholiton luksusbrunssi

Ensimmäisestä loman jälkeisestä viikosta on selvitty hengissä. Rusketus on yhä tasaisen kaunis ja mieli on aurinkoisen levon jälkeen seesteinen. Tässä mielentilassa on mainio hetki kurkata loman antia ja fiilistellä Dubain herkuilla.

Dubaissa on vähänlaisesti alkoholia tarjolla hotellien ulkopuolella, mutta paikallisissa ravitsemusliikkeissä on sitäkin enemmän tarjolla erilaisia herkullisia mocktaileja ja tuorepuristettuja hedelmämehuja. Suosikkien joukkoon pääsivät muun muassa raikas hunajameloni-minttumehu ja mausteinen kiwimehu. Mocktaileissa taas käytettiin luovasti esimerkiksi kumkvattia ja seljaa tai sitruunaa ja minttua.

Hummeria, ostereita ja mocktail - www.blancdeblancs.fi
Aiemmassa postauksessani mainitsinkin jo palmusaaren hotellimme brunssista, jossa oli tarjolla hummeria ja ostereita niin paljon kun pöytään jaksoi kantaa. Näiden merenherkkujen kanssa samppanja olisi ollut luonteva juomavalinta, mutta yllä mainittu kumkvattidrinkki yllätti iloisesti.

Brunssin raw barissa oli lisäksi tarjolla kaiken muun seassa erilaisia simpukoita ja erittäin tuoretta sashimia. Viereisellä tiskillä kiinalainen kokki paloitteli mehevän herkullista Kantonin ankkaa ja jälkiruokapöydästä löytyi muun muassa macaron-leivoksista rakennettu torni. Ankkamiehen tiskiltä tarjolla olleet dim sumit jätimme tällä kertaa väliin, sillä seuraavan päivän ohjelmassa oli dim sum -brunssi.

Aika täydellistä!

Kantonin ankkaa - www.blancdeblancs.fi


0 kommenttia:

Lähetä kommentti