Torstai on toivoa täynnä

Torstai kuuluu viikon hauskimpiin päiviin. Ai miksikö? No siksi, että torstaina ollaan jo niin sanotusti voiton puolella ja viikonloppu syöksyy hurjaa vauhtia kohti. Sen vuoksi torstai on erinomainen (teko)syy valmistautua perjantaihin ja valmistaa vähän parempaa arkiruokaa sekä avata sen seuraksi pullon viiniä. Torstai-pullot ovat tyypillisesti hintaluokaltaan viikonloppuviinejä edullisempia, mutta loistavat usein hinta-laatusuhteellaan.

Faustino Seleccíon de Familia Crianza 2009 - www.blancdeblancs.fi
Faustinon Crianza on 11,79 euron hinnallaan parahultainen torstaiviini.

Tässä eräänä taannoisena torstaina avasimme Maison de Blancsissa loppuviikon kunniaksi pullon espanjalaista punkkua, tarkemmin tunnetun riojalaistuottajan Faustinon Seleccíon de Familia Crianzan vuosikertaa 2009. Faustinon Crianza on kauniin tummanpunainen ja pehmeätanniininen viini, jonka maussa on kypsää ja makeaa hedelmää. Viinistä löytyy myös Tempranillo-rypäleen tyypillistä nahkaisuutta, ja se on mukavan helposti lähestyttävä.

Mitähän sitä mahtaisi tänä torstaina lasiinsa valita? Keväisen auringonpaisteen kunniaksi taidan kallistua valkkarin puolelle.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti