Berliini kutsuu

Olen toukokuussa lähdössä kaveriporukalla viettämään viikonloppua Berliiniin. Kyseinen kaupunki on allekirjoittaneelle täysin vieras, enkä ole Saksan maaperällä muutenkään käynyt - ellei Frankfurtin lentokenttää lasketa.

Eilen istuimme osan matkaseurueesta kanssa alas ja suunnittelimme matkan ohjelmaa nautiskellen hyvin epäsaksalaista ruokaa ja juomaa. Joimme argentiinalaista rosékuohuviiniä, ranskalaista valkoviiniä ja söimme macarons-leivoksia ja erilaisia juustoja sekä suklaata. Jostain syystä kenelläkään ei tullut mieleenkään tarjoilla makkaraa ja hapankaalia suunnittelun ohessa.

Berliinin-matkan suunnittelu käynnissä - www.blancdeblancs.fi
Saksan-matkaa suunnitellaan luonnollisesti ranskalais-inspiroitunein tarjottavin.

Pikavisiittiin ei paljoa järjestettyä ohjelmaa kannata mahduttaa, mutta muutaman turisti-ohjelmanumeron olemme suunnitelleet mahduttavamme viikonloppuun. Ainakin TV-tornin maisemat ovat kuulemma näkemisen arvoiset.

Ravintolapuoli on vielä vähän hakusessa, joten kokeneiden Berliinin-matkaajien suositukset tasokkaista ravitsemusliikkeistä ovat tervetulleita. Samoin vinkit hyvistä viinikaupoista otetaan mielellään vastaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti