Dublin kuvina

Kävin viime viikolla yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla Dublinissa, joka oli itselleni ennestään täysin tuntematon paikka. Ennakko-odotukseni olivat jokseenkin erilaiset kuin totuus, sillä Dublin oli (pääosin) aurinkoinen kaupunki, jossa oli pubien lisäksi paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.

The Marker Hotel Dublin uima-allas - www.blancdeblancs.fi
Dublinin uusimpiin hotelleihin lukeutuva The Marker Hotel oli korkeatasoinen, ja etenkin hotellin allasosaston infinity pool tuli matkan aikana tutuksi.

Liffey Dublin maisema - www.blancdeblancs.fi
Dublinia halkova Liffey-joki jakaa kaupungin kahteen. Joen yli kulkee lukuisia siltoja, joilta voi esimerkiksi ihailla auringonlaskua joen yllä.

Faat Baat -ravintola Dublinissa - www.blancdeblancs.fi
Moderni aasialainen Faat Baat -ravintola sijaitsee viehättävällä Dawson Streetillä. Paikan cocktailit ovat raikkaita, kekseliäitä ja hyviä, samoin kuin rennolla otteella valmistetut aasialaisannokset.

Yamamorin aasialainen osteriannos - www.blancdeblancs.fi
Yamamori Sushi -ravitsemusliikkeen alkupalalistalta löytyi irlantilaisia ostereita tonnikalatartarilla. Paikka oli fiilikseltään rentoon illanistuntaan sopiva, ja mainio ruokalista houkuteli testailemaan uusia makuja.

Aasialaisen ruoan maistelun ohessa tutustuimme luonnollisesti myös irlantilaiseen pubikulttuuriin ja kävimme Dublinin must see -kohteessa, eli Guinness Storehousessa opettelemassa täydellisen tuopillisen laskemista.

Nyt odottelen vain jännityksellä ehtiikö Amsterdamiin jäänyt matkalaukkuni perille ennen kuin pitäisi lähteä seuraavaan reissuun.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti