Berlin State of Mind

Berliini on nähty ja koettu - ainakin sen verran kuin kolmessa päivässä nyt ehtii. Paljon jäi vielä näkemättä, mutta melkoisen hienoja juttuja pääsimme matkalla ihailemaan. Berliini on kaupunki, joka vaikuttaa monella tapaa ihmisen ajattelutapaan. Itselleni Berlin State of Mind teki ainakin sen, että rohkenin maistella paikallisia oluita ja ostin kuviolliset lenkkarit. Kumpikin näistä on asioita, joita en tyypillisesti kotona tekisi.

Upeista ravintolaelämyksistä on tulossa kertomusta myöhemmin, mutta sen suuren salaisuuden voin paljastaa jo tässä vaiheessa, että Berliinissä on todella helppoa syödä ja juoda hyvin. Ja edullisesti.

Kuvan Finnair-kone on valitettavasti vain toiveajattelua, sillä matkustimme Air Berlinillä. Totesin taas kerran, että mitä enemmän lennän Euroopassa muilla lentoyhtiöillä, sitä enemmän haluan lentää Finnairilla.

Perjantai-aamuinen lähtömme oli todella aikainen, joten pääsimme ihailemaan kaunista auringonnousua lentokentällä. Harmillisesti lähtö oli niin aikaisin, että Wine & View ei ollut vielä auki, joten perinteinen lomanaloitusviini jäi tällä kertaa väliin.2 kommenttia:

  1. Ruokavinkkejä odotan innolla, sillä meidän lento lähtee illalla kohti Berliiniä :)

    VastaaPoista
  2. Pari ravintolavinkkiä Berliiniin löytyy ainakin näistä postauksista: http://www.blancdeblancs.fi/2014/05/kulinaristin-berliini-vol-1-ottenthal.html ja http://www.blancdeblancs.fi/2014/05/kulinaristin-berliini-vol-2-transit.html.

    Katukioskit jäivät valitettavasti kokeilematta, mutta ainakin KaDeWen lähistöllä wursteja myyvästä kiskasta olisi saanut makkaransa kanssa pikkupullon Moëtin Brut Imperialia :)

    VastaaPoista