Kulinaristin Berliini vol 2: Transit

Lauantai-illaksi olimme onneksemme myös tehneet pöytävarauksen, tällä kertaa työkaverini suosittelemaan Transit-ravintolaan. Kuppila on aasialainen, josta löytyy indonesialais- ja thaimaalaisinspiroituneita ruokia.

Transit Berlin sisustus - www.blancdeblancs.fi


Transitin juju on pienet, 3 ja 8 euron annokset, joita on mukavaa jakaa seurueen kesken. Kolmella 3 €:n annoksella per henkilö pärjää mainiosti, ja valinnan varaa oli melkein liikaakin. Seurueen vegetkin innostuivat, kun listalla kerrottiin, että miltei kaikki annokset voi saada tofulla.

Transit Berlin maisteluannoksia - www.blancdeblancs.fi

Transit oli seurueemme keskuudessa välitön hitti. Pikkuannokset olivat todella maukkaita ja berliiniläiseen tyyliin täyttäviä. Erityisiä ilonkiljahduksia allekirjoittaneessa aiheutti huokea joskin suppea viinilista, josta tilasimme Leitzin Rieslingiä pullohintaan 21 €. Viinin hinta-laatusuhde oli aivan huikea, ja tämä saattoi hyvinkin olla paras kahdenkympin ravintolaviini, jota olen maistanut.

Transit Berlin Leitz Riesling - www.blancdeblancs.fi


Transiteja löytyy Berliinistä kaksin kappalein, me testasimme Rosenthaler straßen version. Sijainti oli selvästi trendikkäällä hipsterialueella, ja ravintola näytti olevan kyseisen yleisön suosiossa. Lähitienoilta löytyy runsaasti muitakin kiinnostavan näköisiä ravitsemusliikkeitä, ja kulman takana on kotoisa viinibaari, joka tarjoilee myös italialaista ruokaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti