Ankkaburgeri ja rosé à la Sandro

Aina välillä on hyvä testata omia rajojaan ja käydä oman mukavuusalueensa ulkopuolella. Kallio on minulle ehdottomasti epämukavuusaluetta, joten odotin jännityksellä mitä tuleman piti, kun olimme Rypäleistä viis! -blogin Mikon kanssa menossa syömään Pitkänsillan toiselle puolen.

Sandron terassi ja roséviini - www.blancdeblancs.fi
Viinibloggaaja on aina viinibloggaaja. Ennen maistamista kuvataan viini.
Päädyimme kaikkien hehkuttamaan ja rakastamaan Sandroon,  joten saatoin tuntea oloni luottavaiseksi. Aurinkoinen terassi, houkutteleva viinilista, valinnanvaikeutta aiheuttava menu ja poikkeuksellisen ystävällinen palvelu jättivät hyvän fiiliksen.

La Fontaine des Loups Rosé 2013 - www.blancdeblancs.fi
Rosé lasissa, parempi mieli.
Fiilis parani entisestään, kun saimme eteemme La Fontaine des Loups Rosé 2013 -pullon. Languedoc-Rousillonin alueelta tuleva Syrah-Granache Noir -blend oli sopivan hedelmäinen mutta riittävän mausteinen ja aurinkoiselle illalliselle juuri täydellinen.

Sandron Batbout burger ankkaconfit-täytteellä - www.blancdeblancs.fi
Oli annos oikea burger tai ei, mutta pahuksen hyvää se oli.
Sandron annoksista voi hyvillä mielin todeta ainakin sen, että nälkäisenä ei tarvitse kotiin lähteä. Tilaamani Batbout burger ankkaconfit'lla oli aika täydellinen. Seurana ihanan raikas granaattiomenasalaatti, ja olin aivan myyty.

Tee siis kuten minä, testaa jotain uutta ja ylläty positiivisesti. Mukaavuusalueen ulkopuolelta saattaa löytyä jänniä makuja ja kokemuksia.0 kommenttia:

Lähetä kommentti