Juoksijan paras palautumisjuoma

Osallistuin viikonloppuna elämäni ensimmäiseen urheilutapahtumaan kun lähdin ystäväni kanssa kokeilemaan rahkeitani Midnight Runiin. Vielä kesäkuussa juoksemista superankeana urheilumuotona pitäneenä ylitin itseni ja alitin kympin tavoiteaikani yli kuudella ja puolella minuutilla tullen maaliin ajassa 1:08:24. Tällä keskivertoisella ajalla sijoittui koko kisan parhaaseen kolmannekseen, joten olen todella ylpeä itsestäni.

Kuten kaikki urheilua harrastavat tietävät, on vaativan urheilusuorituksen jälkeinen tankkaus tärkeä osa kokonaisuutta. Itse päätin onnen huumassa satsata palautumisjuomassani erityisesti laatuun ja makuun, ja kaadoin lasiini kestosuosikkiani Château Musaria Libanonin Bekaa Valleystä - tällä kertaa vuosikerta oli 2002.

Château Musar 2002 - www.blancdeblancs.fi

2002 on erittäin tyylikäs esimerkki Musarista. Viinille tyypillinen brett-hiivan luonne on tässäkin vuosikerrassa selvästi havaittavissa, mutta mausta löytyy lisäksi lihaisia vivahteita sekä kirsikkaa ja yrttejä. Pullo oli mainiosti juotava jo nyt, mutta lisäikäännyttäminen taatusti parantaa viiniä entisestään.

Ehkäpä juokseminenkin pääsee vakioharrastusteni listalle, jos maalissa aina odottaa näin houkutteleva palautumisjuoma. Musarin houkutuksen voimalla jaksaa varmasti raskaammatkin lenkit.0 kommenttia:

Lähetä kommentti