Next stop Tampere

Tampere, minkälainen paikka se oikein mahtaakaan olla. Asia selviää tulevana viikonloppuna, kun allekirjoittanut pakkaa matkatavaransa (ja passin, ja valuuttaakin pitää kai vaihtaa, ja rokotukset täytyy muistaa...) ja suuntaa viinibloggaajien kokoontumisajoihin Pirkanmaan kruununjalokiveen. Neljännen bloggaajatapahtuman järjestämisestä saamme tällä kertaa kiittää Tampereen vahvistuksia Pullon henki, Viinillä ja Viinikartta.

Korkkivikainen Charles Heidsieck Rosé 1999 - www.blancdeblancs.fi

Viinibloggaajien tapaamiset ovat perinteisesti olleet draamaa täynnä, ja odotukset ovat tälläkin kertaa korkealla jännitysmomenttien suhteen. Ensimmäisellä kerralla pikkujouluissa kaikki sujui vielä mallikkaasti. Kevään dinnerillä koettiin takaisku kun Charles Hiedsieck Rosé 1999 oli korkkivian pilaama. Kesätapaamisessa puolestaan koettiin kauhun hetkiä, kun 70-lukulainen Pommery putosi ja meni rikki. Mitä tapahtuukaan Tampereella, kun kokoonnumme maistelemaan ja esittämään valistuneita arvauksia sokkopullojen sisällöistä?

Rikkoutunut Pommery NV 1970-luvulta - www.blancdeblancs.fi

Jos viikonlopun kulku kiinnostaa, kannattaa käydä kurkkimassa kuvia Instagramissa helppokäyttöisellä hashtagilla #viinibloggaajattampereella.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti