#viinibloggaajattampereella.

Viiniblogaajien kokoontuminen Tampereella, ja vielä yön yli. Kuulostaa lähestulkoon katastrofaaliselta konseptilta, mutta lopputulos oli erityisen onnistunut. Ohjelmassa oli perinteisen sokkopullontastingin lisäksi panimokierros Pyynikin Käsityöläispanimossa, Pullon hengen Katrin ja Heikin valmistama illallinen Viinillä-Hetan avustuksella ja pyörähdys Tampereen yöelämässä. Seuraavalle aamulle järjestävä taho oli huolehtivaisesti järjestänyt meille vielä mahtavan skumppabrunssin.

Ketään ei varmaankaan yllätä jos kerron, että viikonlopun puheenaiheista suosituimmaksi nousi viski.

Sokkopullo syysmaisemassa - www.blancdeblancs.fi

Hienosti vaaleanpunaiseen pakattu sokkopullo matkalla tastingiin. Mutta onko kaikki sitä miltä se näyttää?

Pyynikin Käsityöläispanimo - www.blancdeblancs.fi

Pyynikin Käsityöläispanimossa pääsimme tutustumaan oluen panemiseen ja maistelemaan intohimolla tehtyjä käsityöläisoluita. Kansainvälisissä kilpailuissa pärjännyt Vahvaportteri maistui myös meille viinin ystäville, samoin kuin Simo-vehnäolut.


Virallisen ohjelman jälkeen saa olla vähän epävirallinen. Barmaciassa drinkkeihin saa valita mausteen, ja seurueessa testattiin muun muassa inkivääri-daiquiri (kuvassa), chili-mojito ja vadelma-caipirinha.

Viinibloggaajat Tampereella - www.blancdeblancs.fi
Viinibloggaajat Tampereella -viikonlopun aikana ei tarvinnut huolehtia siitä, että ruoka ja juoma olisivat olleet kehnolaatuisia. Aamun skumppabrunssilla nautittiin kaikkien muiden herkkujen ohessa Mouhijärven juustolan juustoja ja Relats del Recardero Gran Reserva Brut Nature 2010 ja
Taltarni Brut Taché 2010. Ja olihan siellä tietysti myös Blanc de Blancsia Nicolas Feuillattelta - vuosikertaa 2005 sekä perus-cruna että Grand Cruna.

Skumppabrunssin juomat - www.blancdeblancs.fi

Ainakin sokkopullotastingistä ja visiitistä Vinoteca del Piemonteen lupaan kertoa vielä tarkemmin lisää. Teaserina voin mainita, että allekirjoittaneen sokkopullo oli tällä kertaa astetta helpompi tunnistaa kuin aikaisemmilla kerroilla.

Jos muuten mietit Tampereella majapaikkaa, kannattaa tsekata elokuussa auennut suositun hostellin yläkerrasta löytyvä Dream Hotel. Uposen uusi hotelli oli hinta-laatusuhteeltaan mainio ja designiltaan kiinnostava yöpymisvaihtoehto.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti