Hotellielämää

Kävinpä tässä läpi Kaliforniassa ottamiani kuvia ja havahduin yllättävään tosiasiaan: kamerassani on lähinnä kuvia hotellihuoneista ja maisemista, eikä lainkaan viineistä ja ruoista. Tämä ei silti tarkoita sitä, etteikö matkalla olisi nautittu herkkuja ja hyviä viinejä, mutta jotenkin sen dokumentointi vaan jäi hieman vähäiseksi.

Stanford Park Hotel, Palo Alto - www.blancdeblancs.fi


Toisaalta oli aihettakin ottaa kuvia hotelleista, sillä asustelin onneksi aikamoisen hyvissä lukaaleissa. Palo Altossa sijaitsevan Stanford Park -hotellin huoneeni sisälsi muun muassa kaksi king size -vuodetta, lisäksi hotellin pihalla oli lämmitetty uima-allas ja poreallas melkoisen hienossa miljöössä. Tiukka aikataulu ja sateinen keli tosin estivät porealtaan testaamisen, mutta pakkohan sitä oli käydä ihailemassa kelistä huolimatta. Onneksi hotellissa oli myös miellyttävä takkabaari, jossa saattoi käydä ottamassa lasillisen Roederer Estate Brutia pitkän päivän jälkeen.

Stanford Park Hotel pool, Palo Alto - www.blancdeblancs.fi


Jos muuten Palo Altoon joskus eksytte, niin kannattaa käydä syömässä kreikkalaisessa EVVIA-ravintolassa. Etenkin kala-annokset olivat huikean hyviä, ja viinilistalta löytyi mukavia yllätyksiä, kuten Merry Edwards Sauvignon Blanc 2012 Russian River Valleystä ja Zinfandel-vetoinen The Bedrock Heritage 2011 Sonoma Valleystä.

Hotelleista puheenollen...San Francisostakin löytyi tosi kiva ja sopivan hintainen hotellin ihan Union Squaren laitamilta. Clift oli ihana paikka tasata aikaerorasitusta ja ensimmäistä shokkia Kaliforniaan saapumisesta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti