Rentoa joulua!

Jouluvalmistelut jäivät tuttuun tapaan viime hetkeen ja aatonaaton vietin Stockan Herkussa jonottamassa ja illalla paketoin lahjat ja kirjoitin kortteihin riimit. Tällä kertaa päätin kuitenkin olla stressaamatta ja asennoitua siten, että asioilla on tapana järjestyä.

Jouluvalmistelut - www.blancdeblancs.fi


Letkeään jouluun valmistumisen asenteeseen sopii letkeä viini, joten kaivoin kaapista esiin maahantuojalta saamani Plan B Shiraz 2012 -näytepullon. Valkeaan ja kylmään jouluun on hyvä laskeutua lämmittävällä punaviinillä. Jouluahdistus karkasi kauas kun vielä kuuntelin lahjojen paketoinnin taustalla nostalgiatrippinä New Kids on the Blockin Merry Merry Xmas -joululevyä.

Plan B Shiraz 2012 - www.blancdeblancs.fi


Frankland Riverin ja Margaret Riverin alueilta tuleva Shiraz oli mukavan rento tuttavuus. Tanniineja oli paljon, mutta ne olivat miellyttävän pehmeitä. Tutut Shirazin aromit kirsikasta yrttisyyteen ja jopa kevyeen pippurisuuteen löytyvät tästä viinistä. Viinissä on myös Australialle tyypillistä hillomaisuutta, mutta mikään hedelmäpommi Plan B ei kuitenkaan ole, vaikka etiketissä sanotaankin viinin olevan kypsien punaisten marjojen ja herkullisten hedelmien orgia.

Asioilla on tapana järjestyä, kuten ajattelinkin. Stockan juustotiskillä ystävällinen kanssajonottaja antoi minulle jonotusnumeronsa ja hyppäsin yhtäkkiä muutaman sataa numeroa eteenpäin. Lahjat on saatu kauniisiin paketteihin ja lahjariimitkin syntyivät ilman sen suurempaa tuskaa.

Rauhallista ja rentouttavaa joulua kaikille lukijoilleni!0 kommenttia:

Lähetä kommentti