Neljä vuotta

Niin kauan on tänään kulunut ensimmäisestä blogipostauksestani, jossa pohdin lähes eksistentiaalisella tasolla bloggaamistani muutaman pikaisen lauseen verran. Neljässä vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon, ja moni näistä kokemuksista on tullut vastaani nimenomaan kiitos blogin pitämisen.

Ehdoton ykkönen kaikista bloggaamisen mukanaan tuomista asioista oli parin vuoden takainen The Label Project -kilpailun voittomatka Australiaan. Jacob's Creekin vieraina pääsimme muun muassa tutustumaan Etelä-Australian kolmeen viinialueeseen sadonkorjuun aikaan, testaamaan makuaistejamme laboratoriossa ja tapaamaan eri osa-alueiden viiniammattilaisia.

Richmond Grove winery - www.blancdeblancs.fi


Kiitos blogini olen päässyt tapaamaan mielenkintoisia viinialan ihmisiä. Erityisen iloinen olen ollut viini-idoleideni Michel Larochen ja Jean-Marc Brocardin tapaamisista.

Jean-Marc Brocard - www.blancdeblancs.fi


Bloggaamisen kautta olen myös löytänyt viinibloggaajista koostuvan samanhenkisen yhteisön, jonka kanssa olemme säännöllisen epäsäännöllisesti järjestäneet dinnereitä ja muita hauskoja sokkopullotastingeja.

Viinibloggaajien dinner - www.blancdeblancs.fi


4 kommenttia:

  1. Onnea! Muutaman päivän päästä tullaan perässä samalle vuosiluvulle meidän blogin kanssa😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja huimasti onnea teillekin merkittävän vuosipäivän johdosta :)

      Poista