Haussa vinkkejä Köpikseen

Maabongaus jatkuu tänäkin vuonna, kun täytän valtavan aukon sivistyksessäni ja suuntaan tyttöjen matkalle Kööpenhaminaan. Köpis on ollut monissa matkakeskusteluissa pinnalla jo pitkään, mutta etenkin viime aikoina tuntuu, että kaikki itseään kunnioittavat foodiet suuntaavat juuri sinne. Siispä minäkin.

Torvehallerne, Kööpenhamina - www.blancdeblancs.fi
Kuva lainattu Tripadvisorista.


Vinkkejä on sadellut jo jonkin verran, ja ainakin kauppahalli Torvehallerne kuuluu matkan must-listalle. Samoin modernin taiteen museo Louisiana on kuuleman mukaan kohde, jota ei kannata missata.

Kööpenhamina - www.blancdeblancs.fi
Kuva lainattu Irkku-Independendentistä.


Kaipaan kuitenkin vielä kokeneilta Kööpenhaminan-matkaajilta vinkkejä ainakin siihen, missä voi tutustua parhaaseen skandikeittiöön kohtuuhintaan ja siihen, missä kannattaa käydä maistelemassa ja ostelemassa viinejä. Erityisen tervetulleita ovat osteripaikkavinkit!

2 kommenttia:

  1. Kodbyens Fisketorv! Niin ihana. Ja jos on laiskalla päällä ja Kongens Nytorvilla shoppailemassa niin Fiatista saa ihan taivaallista pizzaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Kodbyen onkin ihan meidän Aibnb-kämpän naapurissa, joten suunnataan varmasti sinne suunnille. Pizza kuulostaa kuulostaa myös aika hyvältä, etenkin kun olen aika nopea shoppailu-uuvahtaja :)

      Poista