Skumppahyllyllä

Aina silloin tällöin tulee eteen se tilanne, kun oman varaston kulutusskumpat ovat päässeet loppumaan, ja perushyvälle kuohuvalle on tarvetta. Näinä kertoina laahustan nöyränä Alkoon toiveikkaana siitä, että keskihintaisten kuohuvien kategoriassa olisi jotain uutta tai kiinnostavaa. Turha toivo. Samat tuotteet siellä on vuodesta toiseen, vain halpiksissa ja kalliimmissa skumpissa tuntuu olevan minkäänlaista vaihtuvuutta.

Kasarmintorin Alkon skumppahylly - www.blancdeblancs.fi


Loppujen lopuksi päädyn useimmiten aina samaan ratkaisuun, nimittäin Lindaueriin. Tosin tämäkin uusiseelantilainen on lukuisten hyvien arvioiden siivittämä nostanut hintaansa alle kympistä 12,79 euroon.

Muita kulutusskumppia joihin saatan päätyä villimpinä päivinä ovat Anna de Codorníu, Vouvray Tête de Cuvée, Wolfberger Crémant d'Alsace tai Vincent Chaudray Crémant de Bourgogne.

Mitkä ovat teidän kestosuosikkejanne kulutuskumpista?

4 kommenttia:

 1. Mahtava termi tämä kulutusskumppa😄. Näistä pulloista joita Alkosta saa niin usein valitsen Pares baltan brut b tai jos kyseessä on tyttöjen ilta niin sit Yellowglen pink.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulutusskumppa on aika kuvaava termi ja ainakin meillä ahkerassa käytössä :) Pares Balta on kanssa ihan hyvä vaihtoehto, jonka tuppaan aina vaan unohtamaan.

   Poista
 2. Carrington Vintage Brut on näköjään (yllättäen) edelleen Alkon valikoimissa . Tämä talouskuohuva on näköjään pysynyt kympin tuntumassa. http://www.alko.fi/tuotteet/008219/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carrington on niitä tuotteita jotka ei varmaan koskaan poistu Alkon valikoimasta ;) Tosin mikä siinä, onhan sitäkin tullut pullo jos toinenkin maisteltua vuosien mittaan.

   Poista