Life's flat without bubbles

Rakkauteni viinimatkailuun syntyi viitisen vuotta sitten ensimmäisellä viinimatkallani, joka suuntautui Sydneyn lähistöllä sijaitsevalle Hunter Valleyn alueelle. Ensimmäinen tila, jolle pysähdyimme ihan ensimmäisenä viinimatkailupäivänä oli kuohuviineihin eríkoistunut Peterson House. Paikka valikoitui satunnaisesti ensimmäiseksi, koska se sijaitsi lähimpänä majapaikkaamme, mutta siitä muodostui Hunter Valley -reissumme aamiais-hovihankkija. Aamuisin poljimme motellistamme Petersonille aloittamaan viinimaistelupäivän tuhdilla Aussi-aamiaisella ja lasillisella Hunter Valleyn kuohuvaa.

Peterson House, Hunter Valley - www.blancdeblancs.fi
Ihan kivat aamiaismaisemat :)


Peterson Housessa hauskaa oli se, että talo tuotti monia erilaisia kuohuviinejä myös epätyypillisistä rypäleistä. Ehdottomasti mieleenpainuvin kokemus oli punaisesta Chambourcin-rypäleestä valmistettu skumppa. Australialaisilla on kumma viehtymys punaisia kuohuviinejä kohtaan, mutta tämä ensimmäinen niistä on ollut myös paras.

Peterson House, Hunter Valley - www.blancdeblancs.fi
Skumppatalo on sittemmin joutunut pudottamaan sanan Champagne pois nimestään.


Peterson House ei ehkä ole laadukkain viinitalo, jossa olen koskaan vieraillut, mutta ainakin heidän sloganinsa on unohtumaton. Kuka voisi olla ihastumatta tuottajaan, joka julistaa että "Life's flat without bubbles". Kuinka totta tuo mainoslause onkaan!0 kommenttia:

Lähetä kommentti