Juhannus Toscanassa

Mitä tekisi juhannuksena? Tämä on jokavuotinen murheen aihe, eikä suunnitelmien kanssa koskaan ole ajoissa. Sitäpaitsi juhannus on mielestäni yliarvostettu juhla, Suomessa on silloin vielä niin kylmää. Ja miksi pitää väkisin änkeä pieneen mökkiin kahdenkymmen muun ihmisen kanssa pitkäksi viikonlopuksi ilman juoksevaa vettä ja sisävessaa?

Firenze - www.blancdeblancs.fi
Firenze by night. Kuva lainattu www.huffingtonpost.com


Tämän juhannuksen tilanne on ratkaistu jo hyvissä ajoin. Juhannusviikolla singahdamme nimittäin Toscanaan. Juhannuksen vietämme avomiehen kanssa Firenzessä ja sen jälkeen suuntaamme vuokra-automme nokan kohti Umbrian rajaa, jossa meillä on isomman ystäväporukan kanssa varattu se perinteinen talo Toscanassa. Loman loppuun hurautamme avomiehen kanssa vielä kaksin Montalcinoon maistelemaan Brunelloa.

Talo Toscanassa - www.blancdeblancs.fi
Tämä on meidän talomme jacuzzi. Kuva lainattu www.to-tuscany.com/


Lomasuunnitelmiin kuuluu lähinnä hengaaminen auringossa, toscanalaisten viinien juominen, uima-altaassa ja porealtaassa polskiminen, pizzan ja pastan mässääminen ja viinitiloilla vierailu. Firenzessä pitäisi varmaan harrastaa myös kulttuuria ja käydä kuuluisassa Uffizin galleriassa.

Montalcino - www.blancdeblancs.fi
Montalcino. Kuva lainattu www.montalcinonews.com
Toscana on minulle ennestään täysin tuntematon lomakohde, joten kaipaan kovasti vinkkejä Firenzeen ja Montalcinoon - hyviä ravintoloita ja viinibaareja tai huikeita nähtävyyksiä joita ei turistioppaista löydy.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti