#polttaredeblanc

Menneenä talvena väitin, että olin ollut mukana järjestämässä parhaat polttarit ikinä. Olin väärässä. Ystäväni ylittivät itsensä ja järkkäsivät allekirjoittaneelle täydellisyyttä hipovat polttarit kuluneena viikonloppuna.

Nicolas Feuillatte @ Lonna - www.blancdeblancs.fi
Kuva Char & the city
Postauksen kuvasato on kerätty polttariporukan Instagram-tileiltä. Viikonlopun julkisia kuvia voi yrittää käydä kurkkimassa hashtagilla #polttaredeblanc.

Rapujuhlat - www.blancdeblancs.fi
Kuva kia_1010
Ohjelmassa oli samppanjaa monessa muodossa. Oli samppanjatastingia rapujuhlien yhteydessä, samppanjahierontaa (johon kuului lasillinen samppanjaa myös sisäisesti nautittuna) ja samppanjan nauttimista ihan muuten vain.

Polttarit - www.blancdeblancs.fi
Kuva bennyjenny
Polttarisankarina minut oli puettu Daenerys Targaryen -henkiseen asuun ja tehtävänäni oli pitää huolta kolmesta lohikäärmeen (Kinder)munasta. Lauantain helteessä suklaamunat sulivat muodottomiksi klönteiksi, joten ehkä minussa ei ole materiaalia lohikäärmeiden äidiksi. Taidan pysytellä jatkossakin viinien parissa.

Polttareiden samppanjatasting - www.blancdeblancs.fi
Kuva bennyjenny
Helteisen lauantai-päivän ohjelmaan kuului myös kuohujuomatonta aktiviteettia, kun olimme kokeilemassa SUP-joogaa. Aurinkotervehdykset, soturit ja sillat sujuivat laudalla yllättävän tasapainoisesti, ja laji oli niin huisin kivaa, että on ihan pakko päästä pian uudestaan.

SUPpaamassa - www.blancdeblancs.fi
Kuva mekke83
Lauantai-brunssilla pääsin kokeilemaan uutta tuttavuutta, Suvilahdessa sijaitsevaa Ravintola Lämpöä. Brunssi on ehdottomasti pienen matkan arvoinen, ja viimeaikaisten brunssikokemusteni valossa nostaisin tämän jopa Helsingin parhaimmistoon. Tietysti aurinkoisella terassilla ja Cavalla saattoi olla osuutensa asiaan.

Lauantai-illan jo pikkuhiljaa hämärtyessä nauimme Lonnan merellisestä maisemasta, hyvästä ruoasta ja Pares Baltan ja Nicolas Feuillatten viineistä.
Lonnan härkäpapuannos - www.blancdeblancs.fi
Kuva laura_mitra
Miljoonat kiitokset ystävilleni, jotka tuntevat minut niin hyvin!

Salaskumppa - www.blancdeblancs.fi
0 kommenttia:

Lähetä kommentti