Hääleikki ja lahjaviiniä

Tiedätte varmaan sen hääleikin, jossa vieraat ovat jakautuneet kahteentoista pariin tai porukkaan joista jokainen saa tulevan vuoden yhdelle kuukaudelle tehtävän: kutsu elokuussa hääpari rapujuhliin, tee kesäkuussa hääparille saunavasta ja niin edespäin. Leikki on jo sinänsä tosi hauska ja hääparien arvostama, mutta meidän häävieraamme olivat vieneet ajatuksen vielä askelta pidemmälle.

Häälahjaviini - www.blancdeblancs.fi
Game of Thronesin takaa paljastuu samppista
Ystävämme olivat pareittain tai yksittäin kukin ostaneet pullon viiniä ja askerrelleet siihen oman personoidun etiketin. Etiketti kertoi riimin muodossa missä yhteydessä nauttisimme viinin yhdessä lahjan antajan kanssa. Etiketeistä löytyi esimerkiksi leffailtaa, Game of Thrones -maratonia, ratsastustuntia, simpukkaillallista, piknikiä ja panimokierrosta. Nämä riimit luettiin hääjuhlassa ohjelmanumerona yksi kerrallaan ennen pullon luovutusta meille.

Osasta pulloja käy ilmi mitä viiniä ne oikeasti sisältävät, mutta joidenkin osalta korkin avaaminen tulee olemaan jännittävää siinäkin mielessä, että pääsee arvuuttelemaan sisältöä.

Häälahjaksi viiniä - www.blancdeblancs.fi
Esimerkkipulloja etiketteineen


Vaikka olimme ankarasti rangaistuksen uhalla kieltäneet hääleikit ja puheet häissämme, arvostimme pulloleikkiä kovasti. Mikä voisi olla parempi lahja kuin ystävien parissa vietetty aika hyvää viiniä (tai kotona pantua olutta) nauttien.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti