VRHE-kilpailu

Julkistin Facebookin puolella arvonnan, jossa voi voittaa lippuja Viini, ruoka & hyvä elämä - messuille tai messuilla julkistettavan Viinistä viiniin 2016 -kirjan. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä kilpailupostauksesta 20.10. klo 18 mennessä.

Viini, ruoka & hyvä elämä 2016 - www.blancdeblancs.fi


22.-25.10 järjestettävillä Viini, ruoka & hyvä elämä -messuilla on tänä vuonna tuttuun tapaan muun muassa samppanjabaari ja useiden maahantuojien tiskit sekä kasa tastingejä, joihin useimpiin mahtuu vielä mukaan. Uutuutena tänä vuonna se, että myös alaikäiset pääsevät anniskelualueelle huoltajien seurassa, eli messuille pääsee ensimmäistä kertaa koko perheen voimin. Lisää tietoa näytteilleasettajista ja ohjelmasta löytyy messusivulta.

Palkintoina arvotaan yksi kahden pääsylipun paketti VRHE-messuille ja kaksi Viinistä viiniin 2016 -kirjaa. Kilpailun palkinnot tarjoaa Viini-lehti. Kilpailuun saavat osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Messuliput toimitetaan voittajalle keskiviikkona tai torstaina henkilökohtaisesti Helsingin keskustan alueella, kirjapalkintojen toimittamisesta sovitaan erikseen.0 kommenttia:

Lähetä kommentti