Samppanjakorvikset ja kilpailu

Samppanja- ja viinipullojen korkkien uusiokäyttöön on olemassa lukuisia mahdollisuuksia. Voi tehdä kuten minä, ja vain säilöä niitä viinilaatikossa sisustuselementtinä. Tai sitten voi tehdä kuten opiskelukaverini, ja valmistaa skumppakorkeista korvakoruja.

Pinions-korvakorut - www.blancdeblancs.fi


Sain Pinionsilta joululahjaksi nämä supermakeat Veuve Cliquot'n ankkurikorvikset, joita ajattelin ulkoiluttaa vielä tässä joulusesongin aikana muutamaan otteeseen. Samppanjafriikkinä olen lähtökohtaisesti aina innoissani samppanja-aiheisesta rekvisiitasta, mutta suuri osa samppanjasälästä ei täytä laatukriteereitäni. Samppiskorvikset pääsevät kuitenkin heittäen tähän kategoriaan.

Pinionsin Micaela lupasi sponssata toisetkin korvakorut blogiani varten, joten toinen pari lähtee kilpailussa jakoon. Tällä kertaa kisa on Instagram-tililläni, jossa Pinions-kuvasta tykkäämällä tai sitä kommentoimalla osallistuu korvisten arvontaan. Jos onni ei kisassa potkaise, voi korkkikorviksia tilata Etsystä.

Veuve Cliquot Pinions - www.bancdeblancs.fiKilpailuun saavat osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun voi osallistua sunnuntaihin 20.12. klo 20.00 asti. Voittaja arvotaan sunnuntai-iltana, ja häneen ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti