Vuoden luetuimmat 2015

Olen parina edellisenä vuonna tehnyt listauksen blogini luetuimmista jutuista vuoden aikana. Tästä on siis muodostunut jo perinne, enkä katso tarpeelliseksi poiketa tästä tavasta tänäkään vuonna, joten voilà vaan, tässä Blanc de Blancsin vuoden top 5 (lukijoiden mukaan) vuodelta 2015.

Brunssilla
Vuoden ylivoimaisesti luetuin juttu oli kevään brunssikooste. Tämä ei edes ollut top vitosen ainoa brunssijuttu, joten aihe tuntuu kiinnostavan monia.

Faron brunssi - www.blancdeblancs.fiVuoden viinit 2015
Olin mukana tuomaroimassa Vuoden viinit 2015 -kilpailussa, ja päätin avata omat pisteytykseni julkisiksi kaikkien nähtäväksi. Tuomarointi ja pisteytysten logiikka herättivät keskustelua muun muassa Viini-webissä. Tiedoksi, että aion julkaista omat tuomaripisteeni myös Vuoden viinit 2016-tulosten tultua julki.

Vuoden viinit 2015 - www.blancdeblancs.fiViinihäät
Ystäväpariskunnan viiniteemaiset häät olivat suosittu aihe. Jutussa myös pari hauskaa vinkkiä häitä miettivälle viinin ystävälle.

Viinihäät - www.blancdeblancs.fi


#polttaredeblanc
Yksi vuoden kohokohdista myös omasta mielestä. Omat polttarit, joissa ohjelmassa oli muun muassa samppanjaa, suppijoogaa ja samppanjahierontaa. Aivan täydellinen viikonloppu!

#polttaredeblanc - www.blancdeblancs.fi
Annosbrunssit
Mahtavatko buffetbrunssit kyllästyttää muitakin kuin vain minua?

Hello Darling Eatery - www.blancdeblancs.fi

Moni niistä jutuista, jotka olisin itse nostanut kärkeen eivät päässeet luetuimpien tekstien listalle. Mitäpä tuosta, saanpahan pitää parhaat kokemukseni ja huipuimmat viinit omana tietonani.

Kannattaa käydä kurkkimassa myös, miltä näyttivät vuodet 2014 ja 2013 blogissa lukijoiden silmin. Vuodelta 2011 oleva Syksyn ihanat sienet ja maailman paras sienirisotto on muuten blogin kaikkien aikojen luetuin juttu, mutta tiukasti perässä tulee Italialaiset simpukat kohtaavat burgundilaisen viinin vuodelta 2013. Molemmat noista ovat ajoilta, jolloin otsikointini ei ollut vielä kovin tiivistä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti