BLVD26

Loppuvuodesta Helsinkiin aukesi uusi, kovasti tervetullut viinibaaritulokas. Vakavasti otettavia viiniä tarjoilevia kuppiloita kun ei Helsingissä ole ihan liikaa ollut.

BLVD26 - www.blancdeblancs.fi


Bulevardille auennut Restelin BLVD26 on intiimi, maltillisen tyylikkäästi sisustettu baari, jossa viinit ovat pääosassa. BLVD26 tarjoaa laajaa lasivalikoimaa, eli monia tuotteista saa laseittain tai jopa maisteluannoksittain, jos tajuaa baarista kysyä. Listalla on myös valmiita tasting-settejä, mikäli haluaa testailla viinejä tietyn teeman ympäriltä.

Mukavuudenhaluiselle kävijälle paikka on erityisen soveltuva, koska asiakkaille jaettavien iPad-listojen ansiosta tiskille ei tarvitse jonottaa. Henkilökuntakin on osaavaa, sillä tiskin takaa löytyy muun muassa Wineserverin Tomi, joka on tullut tässäkin blogissa tutuksi monien viinibloggaajatempausten osallistujana. Viineistä saa siis taatusti lisätietoa, jos niin haluaa.

BLVD26 lista - www.blancdeblancs.fi


BLVD26 ei valikoimasta ja viiniosaamisesta huolimatta onneksi ota itseään liian vakavasti eikä viineihin suhtauduta ryppyotsaisesti. Tämän huomasimme heterogeenisen kaveriporukan kanssa, kun siirryimme baariin kotibileiden jatkoille noin parinkymmenen hengen voimin. Osa porukasta nautti burgundilaista pikkurilli ojossa (tunnustan, se olin minä) kun taas toiset nauttivat talon skumppaa ja bilettivät täysillä.

BLVD26 sisustus - www.blancdeblancs.fi


Huhujen mukaan BLVD26 on myynyt jo aika monta pulloa Penfolds Grangea, kaikki laseittain. Sellainen paikka ei voi olla paha.0 kommenttia:

Lähetä kommentti