It's ViiniExpo time!

Tänään aukeavat yleisölle Messukeskuksessa järjestettävät ViiniExpo-messut. Pari päivää viinin hurmaa siis tarjolla, muutaman lipukkeen hinnalla.

Kävin pikaisesti testaamassa ViiniExpon tämänvuotisen tarjonnan, ja löysinkin ihan mielenkiintoisia uusia ja vanhoja tuttavuuksia.

Recaredo Relats - www.blancdeblancs.fi
Recaredon entry level -skumppa antaa kuvaa talon tyylistä.


Jos kuohuvat kiinnostavat, kannattaa testata esimerkiksi muutamaan otteeseen kehumani Recaredon Relats-cava. Myös Autréau-samppanjatalon tarjooma on kokeilemisen arvoinen. Jännän äärelle pääsee Viinitien osaston alkuviini-tiskillä, jossa esimerkiksi eteläafrikkalainen LAM sai minut pudistelemaan hämmentyneenä päätäni. LAM:ista löytyy sekä valkoinen blend, että kaksi punaista - Pinotage ja Syrah. Samalta tiskiltä löytyy myös Loimerin oranssi viini, viinityyli joka on puhututtanut  monia viime aikoina.

Autréau - www.blancdeblancs.fi
Autréaun samppiksista löytyi kovaa kamaa.


Käytävillä kuulin huhuja Murun loistavan maukkaista ruokatarjoiluista, joten sitä kannattaa varmasti kokeilla, jos messuilla mielii syödä.

Ennen vierailua kannattaa käydä pikaisesti lukemassa Viini-lehden blogiin kirjoittamani 6+1 vinkkiä ViiniExpon kävijälle.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti