While in South Africa

Reilut kaksi viikkoa Etelä-Afrikassa kului aivan liian nopeasti. Instagramissa ja Facebookissa on näkynyt jonkin verran matkakuulumisia reissun aikana, mutta nyt alkaa tykitys blogissakin.

Tuttuun matkan jälkeiseen tapaan ensimmäisenä pikainen kuvakatsaus Etelä-Afrikkaan. Enjoy!

Slanghoek Valley - www.blancdeblancs.fi


Tältä siellä näyttää, mutta kuva ei valitettavasti tee oikeutta todellisuudelle. Monilla viinialueilla on häkellyttävän kaunista - upeita vuoria, sinistä taivasta ja viiniviljelmiä. Kyseinen otos on Slanghoek Valleystä, paikasta jonka nimi tarkoittaa käärmeen nurkkausta.

Methode Cap Classique - www.blancdeblancs.fiMethode Cap Classique, eli perinteisellä menetelmällä valmistettu kuohuviini. Tässä tapauksessa Krone Rosé Vintage Cuvée Brut ja paikkana Inverdoorn Safari Lodgen uima-allas. Kuvan näkymä kuvaa reissua aika hyvin, sillä paikallista skumppaa tuli maisteltua monta kertaa. Skumpan jälkeen mentiinkin sitten ihailemaan kirahveja, sarvikuonoja ja leijonia.

Nederburg Manor House - www.blancdeblancs.fi
Legendaarinen Nederburgin Manor House edustaa klassista hollantilaista kolonialistista tyyliä. Tältä vierailemillamme viinialueilla pitkälti näyttää.

Sadonkorjuu Slanghoekissa - www.blancdeblancs.fi
Sadonkorjuuaika Etelä-Afrikassa oli kuumimmillaan ja kellareissa oli vilinää. Tässä rypäleitä toimitetaan Opstalin kellariin Slanghoek Valleyssä. Yritin selvittää traktorin kuljettajalta mistä rypäleistä oli kyse, mutta emme löytäneet yhteistä kieltä. Ainakin Sauvignon Blancille hän pudisteli päätään.

Bouchard Finlayson - www.blancdeblancs.fi
Eteläafrikkalaisilla viinitiloilla on pääosin erittäin tyylikkäät ja viehättävät maistelutilat. Useimmissa paikoissa vierailijat istutetaan kauniiseen puutarhaan ja maisteltavat viinit tullaan tarjoilemaan pöytiin. Tässä esimerkkiä näyttää Bouchard Finlayson Hermanuksen Walker Bayssa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti