Idoleiden käsipuolessa

Grand Champagne on tältä vuodelta ohi, ja tyhjyys valtaa mielen. No ei sentään, niin hyvä fiilis tapahtumasta taas jäi. Tapahtuman ennakkohehkutustekstissäni uumoilin, että pyrin pääsemään juttusille Olivier Krugin kanssa ja moikkaamaan aiemmin tuttua Charles Heidsieckin Cyril Brunia, ja kuinka kävikään - sain lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun Krug Master Classin jälkeen Olivier Krug jäi jutustelemaan seuraavaa maistelua vetämään tulleen Cyril Brunin kanssa. Ovat kuulemma hyviä ystäviä keskenään. Tässä tilanteessa jäin minäkin jopa vähän sanattomaksi.

Cyril Brun & Olivier Krug - www.blancdeblancs.fi
Fanikuva Cyril Brunin (vas.) ja Olivier Krugin (oik.) kanssa


Ne teistä, jota ovat blogiani pidempään seuranneet, ovat varmaan hyvin perillä siitä, että Krug ja Charles Heidsieck ovat suosikkisamppanjataloni. Näiden kahden huipputuottajan samppanjoiden suhteen ei koskaan voi mennä vikaan ja jos minulta samppanjasuosituksia kysytään, niin vinkkini tulee usein jommasta kummasta Reimsissä sijaitsevasta talosta.

Emmanuel Lasagne - www.blancdeblancs.fi
Uusi idolini, Emmanuel Lassaigne


Näiden herrojen tapaamisen lisäksi Grand Champagnessa oli paljon muitakin kohokohtia. Yksi kiinnostavimmista oli ehdottomasti Champagne Jacques Lassaigne -tilan Emmanuel Lassaignen tapaaminen ja hänen viiniensä maistelu. Emmanuel tekee Montgeux'n kylässä poikkeuksellisia Blanc de Blancs -samppanjoita, joihin hän suhtautuu varsin vaatimattomasti. Aivan suotta. Tämä on tuottaja, jonka nimi kannattaa pistää muistiin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti