Viini ja ruoka + lippuarvonta

Viini ja ruoka -messut ovat yhdeksännen vuotensa kunniaksi uudistuneet. Nimeä on selkeytetty eikä tapahtumassa ole enää erillisiä viini- ja ruoka-alueita, vaan koko messualue on yhtä suurta anniskelualuetta.

Viiniruoka.fi-sivustolla voi käydä scouttaamassa kuuttasataa maisteltavaa viiniä ja tekemässä oman muistilistan parhaista tai kiinnostavimmista viineistä. Samppanjabaarissa luvataan avata joka päivä yksi harvinaisuus. Se, mitä nuo harvinaisuudet ovat tai mihin aikaan pullo kunakin päivänä avataan on vielä mysteeri, joten tämän suhteen kannattaa pysyä kuulolla.

Viini ja ruoka -messut Helsingissä 27.-30.10.2016 - www.blancdeblancs.fi
Nämä liput voivat olla sinun.


Tuttuun suomalaistapaan maistelun maksaminen tapahtuu maistelulipukkeilla, ja ruokaa halajavien pitää ostaa ruokaa varten erillisiä ruokalipukkeita.

Viini ja ruoka -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-30.10.2016. Sain Viini-lehdeltä ja Messukeskukselta arvottavaksi muutaman lipun, joten voit voittaa liput messuille Facebook-sivuillani löytyvästä kilpailusta.

Kilpailussa arvotaan kommentoineiden kesken kaksi kahden hengen lippupakettia Viini ja ruoka -messuille. Yhden palkinnon arvo on 32 €. Kilpailuaika on 18.-25.10. ja palkinto arvotaan 26.10. Kilpailuun saavat osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Facebook ei ole osallisena kilpailussa.

1 kommenttia: