Pause

Tarkkavaisimmat lukijani ovat saattaneet huomata blogin olleen tauolla jo tovin. Ei ole ollut motii, kuten teini-ikäiset veljenlapseni todennäköisesti sanoisivat. Ensin koin lähes 9 kuukauden mittaisen alkoholittoman krapulan, ja sen jälkeen olen priorisoinut ajankäyttöäni eri tavoin kuin aiemmin. Silloin edellisessä elämässä, tai siltä se ainakin tuntuu.

Viinin maistelu ja uuden viininippelitiedon oppiminen ovat yhä läsnä tässä uudessa elämässä, ja ihastuttavat mammakaverini ovatkin myöntäneet minulle kovasti arvostamani lempinimen Viinimutsi. Mikäli Viinimutsin maistelut ja matkustelut kiinnostavat, etkä vielä seuraa minua Instassa, kannattaa käydä etsiytymässä profiiliini @blogdeblancs. Tarkoitukseni on ryhtyä päivittämään tiliä nykyistä aktiivisemmin ja ottaa vihdoin aktiivikäyttöön Instagram Storyt. Kaivoin kamerankin esiin naftaliinista, josko sitä vaikka saisi taas vähän perus mobiiliräpsyjä laadukkaampia kuvia jakoon maailmalle edes silloin tällöin.

Cava - www.blancdeblancs.fi


Tämän tyylistä kuvamateriaalia on lupa Instagramissa odottaa. Yllä oleva kuva on otettu lokakuisella Katalonian-matkalla, jolloin vierailimme muun muassa Agustí Torelló Matan cavatilalla. Onneksi oli cavaa pitämässä mielen lämpimänä, kelit olivat nimittäin juuri tuollaiset kuin kuvassa näkyy.

Blogi sen sijaan jatkanee hiljaiseloaan, ainakin toistaiseksi. Skål, à la vôtre ja salud!0 kommenttia:

Lähetä kommentti